BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 2 October 2011

Buat LEsen Keter??

Bgun dr tdo pg td kul 8pg, mandi2, siap nk pegi klaz teori n practical 4 taking driving license..

uhuhuhuhuhu..
ni laaa yg aku tgu2, sbb slame ni aku xmampu tok amek lesen kete,
alhamdulillah,ade jgk rzeki tok ame. lesen kete...
yg aku xtahan , nk tgu amek thumbprint,jaggut je tgu gliran, bukak kaunter satu jer,bratur sampai 2 lane, sakit je hati mnuggu,hmmm,, stngah jam tgu,,
akhirnyer smpai jgk turn aku,
da thumbprint, dye sruh aku masuk bilik kuliah 3, dgr ceramh teori slame 3jam,yg boleyb mmbuat aku tertdo,hahaahah..
time dlmm blik kuliah uh, sblom start blja teori, cikgu uh, bukak laa, dye punyer laptop,
waahhhh!! bergaya sungguh,pkai MAc,da bukak, dye suruh tgk klip video krete accident laa,,
mcm2 laa... yg berkenaan krete, ngeri akuklip video kemalangan uh,,, eeeeee...
da abis tgk, barulah start teori, iaitu, blajar basic2 bwk ete,enjin kete,ape2 jela,,,,,
time uh, aku da rase bosan da, yg tu aku da rse ngntuk, terlelap la skejap.. abes la klaz teori aku kul satu,
Masuk balik kul 2,aku balik la ruumah aku dlu, mkn tghhari laa, lapar kot,xmk n dr pg,
pastu aku dtg balik, untuk klaz praktikal, cikgu yg ajr aku praktikal, nme dye ckgu abu, klakar jgk org nye, dye bwk aku kt litar, ade tmpat rhat uh, dyer ajr la pasal enjin kete, tntang, minyak enjin,water filter,minyak gear, minyak,brek..
pastu yg aku borink sgt, ade ckgu prempuan ajr kteorg care nk bukak tayar,normal laa k, tp smuer laki pandai bukak tayar keter kn,, uhhu..
takde la nk bangger sgt.
dgr2 punyer dgr, cikgu abu, bwk kteorg g ke litar tuk ajr,care naik bukit,side parking n 3 penjuru, pas da ajr, dlm kete uh ade 5 org termasuk aku ,cikgu abu dan ade abg yg tue dari aku,
sorg2 ckgu abu, suruh bwk kete,mule2 ade abg uh, baru 1st time bwk kete, kekiri kekanan abg uh bwk, mcm ular, nk wt mcmner 1st time katekan, sampai turn aku, ckgu sruh bwk, aku gmentar doh, tp cool. hahahahh...
aku bwk la mcm bese, pastu cikgu abu kate aku pndai bwk, mmg aku pnadi bwk, tp cume xde lesen jer,,hehhe,, pasl pandai bwk, cikgu abu kasi au bwk satu round je, brother lain ley bwk lbih aw...
cikgu2,tp ok aper, dye kate pasni xyah nk ajr bwk kete, turs ajr tok latihan, huhuhhuh...
da settle smuer uh? aku balik dan menunggu lesen L kete aku kluar, pastu ley menjalani latihan amali n slame 10jam.

0 comments: