BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 30 September 2011

Kepenatan??????? Hmmmmm..


Hmmmmmm............................... :(
Pg ni trase sangat penat, yelaa..
mlm td balik dr main futsal pkul 2pg.
tdo pkul 5.30pg..
time ayam berkokok' laa baru aku tdo..
hmmmm....
aym berkokok tuk kjot kn org bgun tdo,sembahyang subuh,
aku g tdo..hahahha..
Sengal kn,,
tdo kul 5.30pg bgun kul 8pg..
bper jam sgt aku tdo..
xckup tdo..
da bgun, g mandi. siap2..
pastu kuar g beli paper, beras makcik aku laa..
mcm2 laa...
skrang ru dapat rehat sebentar, tp tghari nnti kuar ag,, ngn mmber g open house..
lg laa bertambah pnat..
da laa selsema aku xilang lg dari ari slase ritu...
sbr jela...
ni kne atur mase aku ngn sempurna,, bg kesenangan aku jgk.. dan kebaikan aku ..

Main Futsal??
















FUuhhhhhh!!
Penat la main futsal mlm td, main dengan kawan2,
Bukan selalu pon dpt jmper dorg..
Yelaa... masing2 da masuk belajar,ade kt shah alam,negeri sembilan, ade lg la kt area m'sia jer.. uhuuhhhu.
seronok sgt, masing2 bwk team masing2,,
main spe mng stay,,
mcm main king stay laa...
spe yg tahu mgkin paham la kot..
main lme uh,,,
main 1jam stengah..
pnt sgt2,,
dr kul 12-kul 1.30pg..
slalu pas aku main futsal,aku akn lepak kdai mamak ,g mnum,
tp aku trus balik laa... pnt kot,,
ngntuk ag,,
tak tdo ag pon..
online la plak..
hhahahhha..
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!

Thursday, 29 September 2011

Balik Rumah?

Pagi td aku bangun dari tdo disebsbkn msg dr ketua klaz aku, pdahal satu rumah je. yg dye nk msg aku nper? asl xbg tau je.. hahahhaah.. :)
Pastu aku bngon, trus g blik mmber aku, men game PES, men punyer main, aku teringat nk balik rumah, lgpon xbuat aper pon kt hostel.
Aku pon balik naik moto dari ampang ke sg. buloh.. mengambil mase stengah jam nk smpai.
pnt aw, ley sakt pnggang.huuuhuh..
alhamdulillah, akhirnya sampai jgk kt paya jras. smapi pon kau sggah rumah mmber kau dlu. hantar netbook aku utk repair jap..
Nthan ru aku g rumah aku.. mak aku tnyer takde klaz ke, aku jawab laa klaz cancel.
da kmaz2 brang, aku kluar g rumah mmbr aku, nk g register wat lesen kete, aku sruh dye tman aku jer,,,
da settle tu, balik rumah ,pastu kuar ag, smpai mak aku tnyer aku, 'ko kuar g ane ag bang'
aku ckp laa.. g rumah helmi.
aku lepak rumah hemlmi tok repair aku nye netbook jer sambil2 uh, online la kjap.. huhuhu..
aku ley kire bpe jam aku smpat dok rumah..
ampai skarag aku lepak rumah helmi..
Pengajaran: ddok la rumah bersame Family lg bagus aw,,,